سقف مجاز استفاده از مرخصی ساعتی در روز معادل 3 ساعت (مازاد آن کسرکار) و در ماه معادل 16 ساعت (مازاد آن کسرکار) است.
-
سقف استفاده از مرخصی ساعتی در روز و ماه چند ساعت میباشد؟
-
چگونه مرخصی ساعتی/ماموریت ساعتی ثبت نماییم؟
در سامانه حضور و غیاب، گزینه سوم، مجوزهای ساعتی است که با استفاده از این گزینه میتوانید مرخصی ساعتی یا ماموریت ساعتی خود را ثبت نمایید. با کلیک بر روی دکمه ثبت درخواست مرخصی(دکمه سبز رنگ) اقدام به ثبت درخواست مرخصی ساعتی یا ماموریت ساعتی جدید نمایید. در این پنجره، تاریخ درخواست و ساعت ثبت تردد خود را (منظور ساعتی است که بر روی دستگاه کارتخوان ثبت کردهاید) وارد نمایید. می توانید برای مشاهده ساعت ثبت تردد بر روی دستگاه کارتخوان، از گزینه سه نقطه روبروی ساعت ثبت تردد استفاده نمایید، و سپس درخواست خود را ثبت نمایید.
-
چگونه ورود و خروج فراموش شده خود را ثبت نماییم؟
پس از ورود به سامانه حضور و غیاب از گزینه موارد متفرقه، ورود و خروج فراموش شده، جهت ثبت ورود و خروج فراموش شده، استفاده نمایید. پس از انتخاب گزینه ثبت درخواست جدید، در پنجره ثبت درخواست جدید مجوز ورود و خروج فراموش شده، ابتدا تاریخ فراموشی کارت و سپس ساعت انجام تردد (ساعتی را که فراموش کردهاید) ثبت نمایید، در صورتی که تاخیر در ورود یا تعجیل در خروج هم داشته باشید، می توانید با تغییرمنوی نوع تردد، از عادی به مرخصی و یا ماموریت ساعتی همزمان مبادرت به ثبت درخواست مرخصی و یا ماموریت به همراه ثبت ورود و خروج فراموش شده، نمایید
-
چگونه مرخصی استعلاجی خود را ثبت نماییم؟
ثبت مرخصیهای استعلاجی در سامانه حضور و غیاب به صورت الکترونیکی انجام نمی شود و می بایست برگ درخواست مرخصی همراه با نسخه پزشک با تایید پزشک معتمد دانشگاه (صرف نظر از تعداد روز، از یک روز به بالا) به واحد حضور و غیاب از طرف بهداری دانشگاه ارسال شود.
-
چگونه مانده مرخصی خود را مشاهده نماییم؟
پس از ورود به سامانه حضور و غیاب، با انتخاب گزینه دوم (مجوزهای روزانه) ،در قسمت پایین این پنجره، مانده مرخصی خود را به رنگ سفید مشاهده نمایید.
-
چگونه ماموریت روزانه خود را ثبت نماییم؟
پس از تکمیل فرم های سه برگی (متناسب با نوع استخدام) و تایید مدیر واحد، فرمها به واحد حضور و غیاب ارسال شود.
-
هر کاربر مجاز به ثبت چه تعداد ورود و خروج فراموش شده در سامانه می باشد؟
هر کاربرمجاز به ثبت چهاردرخواست ورود و خروج فراموش شده در سامانه می باشد
-
چگونه رمز عبور سامانه حضور و غیاب را تغییر دهیم؟
برای تغییر رمز عبور خود میتوانید پس از ورود به سامانه، از منوی تغییر رمز عبور استفاده نمایید.
-
حداکثر مدت زمان برای ثبت و تایید درخواستها در سامانه چقدر است؟
از تاریخ استفاده از مجوزها (مرخصی روزانه/ ساعتی، ماموریت روزانه/ ساعتی، ورود و خروج فراموش شده) و تایید مدیر، هفت روز فرصت خواهید داشت. لطفا مدیر خود را از ثبت درخواست آگاه نمایید.
-
چگونه وضعیت ترددهای خود را مشاهده نماییم؟
در وب سایت حضور و غیاب، گزینه چهارم، موارد متفرقه است که با استفاده از این گزینه میتوانید به نمایش ترددها و ثبت درخواست ورود و خروج فراموش شده، اقدام نمایید.
می توانید برای اطمینان از ثبت درخواست های خود از گزینه موارد متفرقه، مشاهده ساعات تردد استفاده نمایید.
حروف اختصاری و رنگهای نمایش تردد عبارتند از:
• رنگ قرمز و حرف اختصاری (خ) معادل مرخصی اعم از روزانه و ساعتی
• رنگ آبی و حرف اختصاری (م) معادل ماموریت اعم از روزانه و ساعتی
• رنگ صورتی و حرف اختصاری (ف) معادل ورود و خروج فراموش شده
-
چگونه مرخصی روزانه استحقاقی خود را ثبت کنیم؟
پس از ورود به سامانه حضور و غیاب، با انتخاب گزینه دوم (مجوزهای روزانه) میتوانید مرخصی استحقاقی روزانه خود را ثبت نمایید. با کلیک بر روی دکمه ثبت درخواست مرخصی(دکمه سبز رنگ) اقدام به ثبت درخواست مرخصی روزانه استحقاقی جدید نمایید. در این پنجره تاریخ درخواست خود را انتخاب و از کلید ثبت درخواست استفاده نمایید.
-
چگونه از صحت ثبت درخواست خود مطمئن شوید؟
برای اطمینان از صحت ثبت درخواست و نوع عملیاتی که انجام شده است اعم از: تایید، رد و ارجاع به بالا، می توانید پس از ورود به سامانه، از منوی سمت راست گزینه مشاهده درخواست، سپس لیست درخواستها را انتخاب کنید و با قراردادن گزینه وضعیت بر روی همه و انتخاب تاریخ، کلیه درخواستهای ثبت شده خود را مشاهده و از لیستی که مشاهده می نمایید، نام مدیر و نوع عملیاتی که روی درخواست شما انجام شده است را مشاهده بفرمایید.